Genel

Akbank Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi Öğrenme

Akbank banka kartı ve kredi kartlarında çeşitli bilgiler yer almaktadır. Bunlardan biri de son kullanım tarihidir. Peki, ‘Akbank kredi kartı son kullanma tarihi öğrenme’, nerede yazar? Akbank kartların üstünde bu bilgiler olmadığında banka müşterisi de konu ile ilgili olarak sorun yaşayabiliyor. Akbank kartınız yeni tipte bir kart ise, kart üstünde adınız d ışında herhangi bir bilgi yer almayacaktır.

Kredi kartının üstünde bilgilerin olmaması Akbank tarafından, müşteri güvenliği için şeklinde açıklanmıştır. Akbank kredi kartında son kullanma tarihini öğrenmek için uygulayabileceğiniz en kolay yol ise mobil uygulamadır. Mobil uygulama üzerinden kartınızın son kullanma tarihini ve güvenlik kodunu inceleyebiliyorsunuz. Akbank kredi kartı son kullanma tarihi nerede yazar bilmeyenler alt başlıkta anlatılanları sırası ile uygulasın.

Akbank Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi Öğrenme

Online alışveriş sitelerinde alışveriş yapabilmek için kart numarası, son kullanma tarihi ve cvv kodlarını yazmamız gerekir. Bütün bu bilgilerin istenmesinin nedeni ise güvenlik amacıyladır. Fakat bazı akbank kartlarının üstünde cvv, kart numarası ve son kullanma tarihi yazmayabiliyor. Kart bilgilerine ulaşmak için mobil uygulamadan aşağıdaki adımları izleyin.

  • Akbank mobil uygulamasına girin.
  • Akbank hesabınıza giriş yapın.
  • Kartlarım menüsüne girin.
  • Buradan son kullanma tarihini öğrenmek istediğiniz kartı seçin.
  • Kart Detayları seçeneğine basın.
  • Kartınız ile ilgili bütün bilgileri buradan inceleyebilirsiniz.

Akbank mobil uygulamasına giriş yaparken, TC kimlik numaranız ya da müşteri numaranızı kullanabilirsiniz. Mobil uygulama henüz telefonunuzda yüklü değilse Google Play ya da App Store’dan indirebilirsiniz. Akbank mobil uygulaması ücretsiz bir şekilde indirilebilir.

Akbank Kart Nedir?

Akbank kart banka kartının yaptığı her işi yerine getirir. Sanal kart olarak da kullanılabilir. Online alışverişlerde olduğu gibi fiziksel alışverişlerde de kullanılabilmektedir. Akbank kart sahibi olan kişiler online alışveriş işlemlerini bu kart ile yapabilirler, EFT/Havale benzeri işlemleri de yine Akbank kart ile yapmak mümkündür.

Akbank kart, Akbank tarafından yakın zamanda hizmete sunulmuş olan bir hizmettir. Kırmızı bir görüntüye sahip olan bu kart üzerinde sadece sahibinin adı ve soyadı yazar. Bunun dışında banka kartının üstünde güvenlik kodu ve son kullanma tarihi gibi bilgiler yer almamaktadır.

Akbank Kart Kredi Kartı Mı?

Akbank kart kredi kartı mı; Hayır. Çoğu kişi bu kartın kredi kartı olduğunu düşünüyor. Fakat bu kart kredi kartı değildir. Akbank kart banka kartı olarak sanal ve fiziksel alışverişlerde ve diğer bankacılık işlemlerinize kullanabileceğiniz bir kart türüdür.

Akbank mobil üzerinden kolayca oluşturabileceğiniz Akbank Kart kredi kartı olmadığından bu kartı direkt olarak bir vadesiz hesap kartına da benzetebiliriz. Kart ayarlarını da mobil uygulama üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Bu kart kredi kartı değildir. Fakat isterseniz mobil uygulamadan ya da müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

Akbank kart sahiplerinin de fark ettikleri üzere bu kartların üzerinde hesap ile ilgili herhangi bir bilgi yer almaz. Yani Akbank Kart kullanıyorsanız ve internetten bir ödeme yapacak olursanız kart bilgilerini Akbank Mobil uygulamasına giriş yaparak öğrenmeniz gerekir. Ardından oradaki bilgileri ödeme yapacağınız ekrana yazarak ödeme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir