Genel

Amsterdam Bira Alkol Oranı – Amsterdam Bira Nerenin?

Amsterdam bira alkol oranı, ilk defa içecekler veya bu konu hakkında araştırma yapanların araştırdığı şeylerdendir. Amsterdam, Hollanda’nın başkentidir. Zengin bir bira kültürüne ve tarihine sahip olan şehirlerden biridir. Amsterdam’da büyük ticari bira üreticileri bulunmaktadır. Biranın baş kenti denince akıllara gelmesinin nedeni de budur dolayısıyla.

Amsterdam bira alkol oranı, Malt, mayşe (tatlı malt aromaları), aromatik şerbetçiotu, çam, reçinesi bulunan bu biranın aroması oldukça lezzetlidir. Tadım: Malt, reçine, çam balı, tatlı malt ve şerbetçiotu acılığı vardır.

Amsterdam Bira Alkol Oranı:

Hollanda biralarından biri olan Amsterdam, %8 oranıyla yüksek alkol içeren biralardandır. Alkol oranı yüksek olduğundan dolayı tadının kötü olduğu düşünülse de bu biranın içimi oldukça rahattır.

Amsterdam Bira Kalori:

Biraların genelinin kalorisi yüksektir. Doğal olarak Amsterdam biranın da kalorisi yüksek: 1 adet Amsterdam 50 cl bira: 364 kalori. 1 adet 33 cl Amsterdam bira: 230 kaloridir.

Amsterdam Bira Hangi Ülkenin

Heineken International, 1864 senesinde Gerard Adriaan Heineken iş insanı tarafından Amsterdam’da kurulmuş Hollandalı bira şirketidir. Yani Hollanda malıdır. 2007 yılı verilerine göre 65 farklı ülkede 54,004 çalışana ve 119’dan fazla bira fabrikasına sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir