Genel

Boyna Galava Ne Demek? – Gio Pika Boyna Galava Anlamı Ne?

Boyna Galava ne demek, Gio Pika şarkılarından biri olan bu şarkı ülkemizde de birçok kişi tarafından sevilerek dinleniyor. Spor yaparken, araba kullanırken, uyurken hatta yürüyüş yaparken dahi dinlenebilecek şarkılardan biridir. Bu şarkının anlamı da doğal olarak dinleyiciler tarafından merak edilmektedir. Bu rehberimizde hem şarkının adı olan hem de şarkıda sıkça geçen Boyna Galava ne demek sorusunu yanıtlıyor olacağız.

Gio Pika Boyna Galava Türkçe çeviri, arayanlar için şarkının Türkçe çevirisini de yine aşağıdaki başlıkta paylaştık. Bu sayede şarkının anlamını tam anlamıyla öğrenmek mümkün hale geliyor.

Boyna Galava Ne Demek?

Boyna galava, Rusça olan şarkılardan birinin adıdır ve ve Türkçe’ye “deli kafalı” veya “çılgın kafalı” şeklinde çevrilir. Şarkı Türkiye’de de milyonlarca kişi tarafından beğenilerek dinleniyor.

Yazarı ve yorumcusu Gio Pika adlı bir rapçidir. Gio Pika nereli sorusuna ise, Gürcistan kökenli bir rap sanatçısı ve söz yazarı olarak cevap verebiliriz. Gio Pika gerçek adı: Georgiy Vladimirovich Dzhioev’dir. 8 Mart 1978’de Tiflis’te doğdu. Ülkemizde bilinen ve en çok dinlenen şarkıları ise “Boyna Galava”, “Listopadom” ve “Tetka Chernoy Masti” isimli şarkılardır.

Boyna Galava Türkçe Okunuşu

Şarkının resmi adı Gio Pika – Буйно голова şeklindedir. Буйно голова kısmı şarkının adını oluşturmaktadır. Ülkemizde ise şarkı Gio Pika – Boyna Galava olarak bilinmektedir.

Boyna Galava Şarkı Sözleri Türkçe Çevirisi

Boyna Galava, Rusça şarkılardan biridir. Türkiye’de de sıkça dinlenilmektedir. Öyle ki, çeşitli araba videoları, editler ve benzeri videolarda sıkça kullanılmaktadır. Sosyal medya da da çok fazla kullanıldığını söyleyebilirim. “Boyna Galava” şarkısının Türkçe çevirisii şarkı sözleri şu şekildedir:

Boyna Galava
BBB-Boyna Galava
Yorulma hadi koş
Kafamız tabi boş
Işıklarımız loş ki
Manitalarım hoş

Bursa’da korkutan deprem!
Bursa’da korkutan deprem!
Gecelerime koş
Karanlık tabi hoş
Sonumuz Toby Lonez gibi
Homie geri koş

Döner sigara keke
Bu yolun sonu nere’
Ortamın kuralı bu
İç yada git evine

Üstümüzde bi’ leke
Düşelim hadi yeke
Yapalım bi’ teneke
Bakalım ne olacak

Boyna Galava
BBB-Boyna Galava
Yorulma hadi koş
Kafamız tabi boş
Işıklarımız loş ki
Manitalarım hoş

Gecelerime koş
Karanlık tabi hoş
Sonumuz Toby Lonez gibi
Homie geri koş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir